Tiki Tilhengeren

Tiki-tilhengeren er holdbar.

Den galvaniserte stålkonstruksjonen i tilhengeren ruster ikke. Hjullagrene, hansken og bladfjæringen er av god tysk kvalitet og garanterer tilhengeren en lang levetid også på hullete veier. Boggitilhengere (type TL) påvirker trekkbilen minimalt, er mer holdbare og sikre selv på glatte og svingete veier.

Tiki-tilhengeren er praktisk.

Transporttilhengere fås i tre ulike kassestørrelser og med to forskjellige akslinger. For å øke kapasiteten på hengeren er det mulig å sette på 30 cm forhøyde lemmer. For å beskytte lasten mot kraftig nedbør kan det monteres en glassfibertopp eller presenning i en passende farge. På transporttilhengeren kan det monteres en ramme for transport av en mindre robåt eller en scooter. For transport av større båter tilbyr vi spesielle båthengere.

Tiki-tilhengeren er trygg.

Alle Tiki-tilhengerne svarer til EUs tekniske krav og har typegodkjenningssertifikat fra det estiske statlige bilregisteret. Transporthengeren har kroker på utsiden av lemmen og bøyler på innsiden til å feste lasset, ved å bruke dem oppnås et riktig tyngdepunkt mellom hengerakslingen og tilhengerfestet på bilen, og lasten når hel hjem.

Tiki-tilhengeren er god å håndtere

Tilhengerens for- og baklem kan tas av, og dermed er det også mulig å transportere last som er lengre enn tilhengeren. Kassen på hengeren er utstyrt med tipp for enklere lasting og lossing. Samtidig gjør tippen det enkelt å kjøre på og av med snøscooter eller andre kjøretøyer. Som tilleggsutstyr kan det et støttehjul som holder hengeren i horisontal stilling og gjør det behageligere å hekte tilhengeren på festet ved tung last.

Vi har båthengere på lager:

PRISER FRA 10.100,-

BE 600 - R 500 kg nyttelast 369 kg 15 fot.
BS 750 - R 750 kg nyttelast 595 kg 16,5 fot.