Påhenggsmotorer

Her er noen av modellene vi har på lager:

  • MERCURY 3,5 hk 8090,- inkl mva. 4T-vekt 19kg.
  • MERCURY 6,0 hk 10.990,- inkl mva. 4T-vekt 25kg
  • MERCURY 9,9 hk 17.690,- inkl mva/ 4T -vekt 38 kg
  • MERCURY 10 hk 19.990,- inkl mva 4T -vekt 52 kg
  • Motorguide el motor R3-30HT 30" 1.090,- inkl mva.
  • Motorguide el motor R3-40HT 36" 2.140,- inkl mva.

Velg Teknologi - Velg Mercury!

Både totakts- og firetakts-utenbordsmotorer går igjennom de samme fire syklusene: innsugning, kompresjon, ekspolosjon og utblåsing. Forskjellen ligger i antall stempelslag og veivakselomdreininger.

En Mercury firetakter utfører de fire funksjonene med fire stempelslag og to omdreininger av veivakselen, dobbelt så mange som i en totakter. Firetakteren benytter inntaks- og eksosventiler på toppen av hver sylinder som lukker og åpner uavhengig av hverandre. En firetakter trenger ikke oljeblandet bensin - de har to separate systemer for drivstoff og smøring. Mercury firetaktere har jevnere gange, og renere og mer effektiv forbrenning.

Benytt deg av Mercury' s erfaring. Service for Mercury-eiere ivaretas av et internasjonalt servicenettverk med lang erfaring med service på Mercury-motorer.
Mercurys drivstofføkonomi - og mer til ! Mercurys firetaktere er vinnere i drivstofføkonomi, dreiemoment og statisk skyvekraft. Drivstoffbesparelsen er hele 30% i gjennomsnitt.
En renere Mercury. Du får ren, røykfri drift i alle hastigheter, fra dorgefart til full gass. Mercury firetaktere tilfredsstiller utslippskravene i EPA 2006. EPA er det amerikanske forurensningstilsynet.
Stillegående Mercury. Mercurys firetaktsteknologi gir deg en meget stillegående motor. Deksler og lyddemping på inntaksluften og eksosutslipp gjennom propellnavet bidrar ytterligere til å redusere støynivået.